Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Altın Künye Görmek

Rüyada Altın Künye Görmek

Rüyada altın künye görmek, hem maddi, hem de manevi anlamda pek çok işte hayırlı sonuçlar alınacağını ve ne şekilde olursa olsun tüm atılımların neticesinin kişinin menfaatine olacağına yorumlanan güzel bir rüyadır. Haneye sevinç yaşatacak çok güzel haberlerin geleceğini, her türlü refahı ifade eden rüya bekarlar için gönüllerindeki gibi bir eş adayı ile tanışma fırsatı bularak hayırlı bir yuva kurmak adına önemli adımlar atacaklarının müjdesini de verir. Kişinin bireysel başarıları ile ön plana çıkacağı güzel ve yoğun bir döneme gireceğini, özellikle çalışma koşullarının iyileşeceğini, amirleri ile arasındaki iletişimin güçlenerek yakın zamanda terfi alacağını işaret eder. Yapılacak her türlü atılımın neticesinde hem başarı, hem de para kazancının yüksek olacağını, şanslı bir sürecin içinde olunduğunu ifade eder.

Rüyada Altın Künye Almak

Kendisine altın künye alan kişi bir alanda uzman olur. Özellikle eğitim konusunda yüksek tahsil yaparak mesleki açıdan kendisini geliştiren rüya sahibinin devletin üst düzey kurumlarından birinde işe başlayacağını veya atamasının yüksek bir mertebeye yapılacağını müjdeler. Bir adet altın künye alınması ev veya arsa sahibi olmaya ya da önemli bir emaneti saklamaya alamettir. Birden fazla altın künye almak ise zenginlik, şöhret elde etmeye, tutsaklıktan kurtularak kendi hayatını inşa etmeye anlamlandırılır.

Rüyada Altın Künye Bulmak

Manevi kazançların artacağı bu dönemde aynı zamanda maddi konularda kişiyi sıkan her türlü meselenin ortadan kalkacağını, geçim sıkıntısı çekilmeden refah içinde bir hayat sürdürüleceğini ifade eder. Geçmişte yaşanmış kayıp ve hataların telafisi sayılacak çok güzel hayırlı gelişmelerin yaşanacağını ve kişinin aldığı derslerden sonra hatasız şekilde yaşamak için her türlü tedbiri alacağına alamettir.

Rüyada Altın Künye Görmenin Psikolojik Yorumu

Sorumluluklarına sıkı sıkıya bağlı kalan rüya sahibinin kendisinden istenen bir şeyi her zaman en mükemmel şekli ile yapmak adına kılı kırk yardığını bildirirken, adanmış bir hayat yaşandığını, kişinin çok önemsediği hedefleri olduğunu da ifade eder.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Altın Künye Görmek ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019