Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Masalar Görmek

Rüyada Masalar Görmek

Rüyada masalar görmek, rüya sahibinin, çok büyük çaba göstererek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet eder. Aynı zamanda, yaptığı işlerde çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Boş Masalar Görmek

Rüyayı gören kişinin, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine ve eline geçen zenginliği istemeden kaybedeceğine tabir edilir.

Rüyada Yemek Masaları Görmek

Rüya sahibinin, kazancının gün geçtikçe daha artacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, hayal ettiği bir işe eş, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine ve refaha ereceğine işaret eder.

Rüyada Sandalyeler Görmek

Rüyayı gören kişinin, çok iyi mevkilere geleceğine, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet eder.

Rüyada Boş Sandalyeler Görmek

Rüya sahibinin, işlerinin yakın zamanda yaşanan bazı sorunlar yüzünden kısa süreli bir zarara uğrayacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine yorulur.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Masalar Görmek ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019