Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Dize Yatmak

Rüyada Dize Yatmak

Rüyada dize yatmak, duygusal konularda istediğini elde edemediği için kendisini biraz üzgün, yalnız hisseden rüya sahibinin bu dönemde en yakınlarından biraz daha fazla şefkat ve ilgi bekleyeceğine, bu kişilerden gelecek her türlü iyiliğe ihtiyaç duyacağına tabir edilir. Kimin dizine yatıldığı da bu anlamda büyük önem taşır. Aile ve yakın akrabaların dizine yattığını görmek genel manada birbirine tutkuyla bağlı olan aile üyelerini ifade ederken, yabancı kişilerin dizine yatmak ise aile desteğini göremeyen rüya sahibinin başka kişilerden destek alacağını, yabancı insanlarla ortaklık kuracağını ve yeni dostluklar edineceğini delalet eder. Bekar bir bayan için dize yatmak evlendiği kişiye ömür boyu saygı duyacağını, onun tarafından her zaman korunup kollanacağını ve dürüstlüğü ile eşinin gönlünü kazanacağını ifade eder. Eşinin dizine yattığını görenler ise ortak bir karar alarak ev değişikliği ya da şehir değişikliği yaparlar.

Rüyada Birinin Dizine Uzanmak

Kişinin ahlaki değerlere verdiği önem sayesinde tüm tanıdıkları, eşi, dostu tarafından saygı göreceğini, ev hayatının son derece sakin ve huzurlu geçeceğin, kavgasız, gürültüsüz bir beraberlik yaşayacağını alamet eder. Tanımadığı birinin dizine uzanmak ise aile kurmak, bekarlar için evlenmek, evliler için de bebek sahibi olmak anlamına gelir. Hoşlanmadığı birinin dizine yatmak ise bu kimseye mecbur kalınacağını, bu kişiden yardım isteneceğini yahut daha önce söylenmiş bir sözü çiğneyerek kendisine ters düşecek hareketler yapan rüya sahibinin canının sıkılacağını delalet eder.

Rüyada Dize Oturmak

Rüya sahibinin çok uyumlu biri olmasından ötürü özel hayatının mutluluk içinde geçeceğini işaret eder. Ekonomik anlamda sorun yaşanmayacağını, kişinin kendi ayakları üzerinde durabilecek güce sahip olacağını tabir eder.

Rüyada Dize Yatmanın Psikolojik Yorumu

İtaatkar biri olunduğunu ve kendi fikrinden önce karşısındaki kişinin düşüncelerini ön planda tutan kişilerin teslimiyetçi yapılarına işaret eder. Kişinin koruma altında olmayı ve başkalarının kendine hükmetmesini sevdiğini tabir eder.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Dize Yatmak ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019