Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Bela Görmek

Rüyada Bela Görmek

Rüyada bela görmek, pek iyiye yorulmaz ve genel manada pek çok aksiliğin, sıkıntının üst üste geleceği bir döneme dikkat çeker. Özellikle iş konusunda bazı atılımlar yapmak isteyen, yeni oluşumlar için gün sayan kişilerin, bir müddet daha beklemelerinin hayırlarına olacağını ve bu dönemde yeni tanıştıkları insanların albenisine kapılmaları halinde hata yapma olasılıklarının fazla olacağına yorumlanır. Başına türlü belalar geldiğini gören kişiler bu rüyayı ikaz olarak düşünüp, mümkün olduğunca hayatlarının şu anki durumunu stabil hale getirmelerinin iyi olacağını, yeni işlere girmek, var olan işten ayrılmak ya da anlık kararlar almak gibi durumlardan uzak durmak gerektiğini anlatır. Bazı yorumcular için bu rüyanın tersi anlamı da vardır ve var olan sıkıntıların veya belanın kişiden uzaklaşacağını işaret eder.

Rüyada Beladan Kaçmak

Her konuda sağlamcı olmak yani asla ihtimalleri, riskleri göze almamak demektir. Kişinin kendini, ailesini ve sevdiklerini koruyabilmek için çeşitli önlemler alacağını, her zaman dikkatli ve uyanık davranacağını, bu sayede kötülüklerden de uzak duracağını bildirir. Düzgün insanlarla arkadaşlık yapmanın, çalışılan işten duyulan memnuniyetin ifadesidir. Rahat şekilde sürdürülecek bir yaşamı işaret ettiği gibi, hayati sorunlar yaşanmayacağını, sağlık ile alakalı problem olmayacağını da delalet eder.

Rüyada Belaya Bulaşmak

Heyecanlı ve dikkatsizce davranan rüya sahibinin ani kararlar vererek para kaybı yaşayabileceğine yorumlanır. Kişiye dedikodulardan bahseden ve yalan haberler veren bir arkadaşın da işaretidir. Bu kişinin sözlerine kanan rüya sahibinin bazı dostları ile arasında kırgınlıklar oluşacağını, kötü niyetli kişilerin farkına varılmadığı sürece arkadaş kaybı yaşanabileceğini de tabir eder.

Rüyada Bela Görmenin Psikolojik Yorumu

Sıkıntının, endişenin ve korkunun ifadesidir. Gerçek hayatında kendini güvende hissetmeyen ve her an başına kötü bir olay geleceğinden kaygı duyan kimselerin ruh hallerinin sağlıklı olmadığına, destek almaya ihtiyaç duyduklarına yorumlanır. Kişinin hayat konforunu bozan, huzurunu kaçıran durumlar içinde olduğunu ve çıkış yolu aradığını, kurtulmaya çalıştığını simgeler.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Bela Görmek ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019