Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Çalışma Görmek

Rüyada Çalışma Görmek

Rüyada çalışma görmek, hızlı ve hareketli bir zamana girildiğini, tabiri yerindeyse kişinin başını kaşıyacak vakit bulamayacağını bildirir. İş hayatında yeni projelerin gündeme gelmesine, ortaklık teklifleri alınacağına ve yapılan her işin altından başarıyla kalkılacağına, herkesin beğenisini toplayan rüya sahibinin mevkisinde de önemli değişikliklerin olacağına yorumlanır. Genç veya bekar herkes için ani gelişen ama olumlu neticeleri olan gelişmelerin habercisi olan rüya, özellikle bekarlar için evlilik sürecinde bir hızlanma yaşanacağının da tabiridir. Rızkın artacağını müjdeleyen, ele geçen parada eskiye oranla ciddi artışların olacağını ifade eden rüya, yorgunluk yaşansa da beklentilerin fazlasıyla karşılık bulacağı bu süreçten keyif alınacağını delalet eder. İşi olmayanlar için tanıdık vasıtasıyla girilecek bir iş sayesinde gelecek kaygısından kurtulmaya da habercidir.

Rüyada Tarlada Çalışma

Fakir kimseler için ele güne muhtaç kalmadan kendi hayatını kazanacakları bir işe sahip olacaklarını, rızıklarının günden güne artacağını haber verirken, rahatlamak için belli bir süre daha beklemek gerektiğini, sabrın sonunda güzel haberler geleceğini işaret eder. Zahmetli bir çalışma hayatına sahip olunsa da ağız tadının bozulmayacağını ve kişinin hem kendisine, hem de ailesine yeten biri olacağını, şerefiyle, namusuyla elde edeceği kazanç sayesinde yüzünün hep güleceğini bildirir.

Rüyada Fabrikada Çalışmak

Kişi kendisini kalabalık bir fabrikada çalışırken görüyorsa planlamadığı veya haberinin olmadığı bir programa dahil olur. Hane içinde de, iş hayatında da telaşlı günler geçirileceğine yorumlanan rüya, emek sarf edilerek kazanılan paranın aileye mutluluk getireceğini, sağlık konusunda ufak sıkıntılar olsa da uzun sürmeyeceğini ifade eder.

Rüyada Çalışmanın Psikolojik Yorumu

İşten kaçmayan, elini taşın altına sokmaktan çekinmeyen, güçlü ve azimli kişilerin ifadesidir. Kişinin belirli bir hedefinin olduğunu ve bu amaç doğrultusunda gözünü kırpmadan gereğini yaptığını da bildirir. Kendini her an daha da nitelikli biri haline getirmek istemenin, hırsın işaretidir.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Çalışma Görmek ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019