Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Birinin Ölmesi

Rüyada Birinin Ölmesi

Rüyada birinin ölmesi, ölen kişi tanınmıyor ise kişinin bulunduğu çevrede kendisine olumsuz eleştiriler yönelten ve kıskanan insanlar olduğuna işarettir. Rüyasında hiç görmediği birinin öldüğünü gören kişinin ruh sağlığı da bozulur. Rüyada daha önce ölmüş birinin yeniden öldüğünü görmek ise o kişiye duyulan özleme delalet eder. Aynı zamanda ölmüş birini görmek veya birinin öldüğünü görmek, yakın zamanda gerçekleşecek olan bir yolcuğu ve ziyareti de işaret eder. Rüyasında birinin ölmesi sonucu onu taşıdığını gören kimse ise yüksek makamlı bir devlet işine girer.

Rüyada Ölen Birini Görmek

Rüyada ölmüş bir kimseyi görmek, o kişiye karşı duyulan büyük özlemi gösterir. İyi bir habere de işaret ettiği gibi hayra alamet bir rüyadır. Kişinin iş konusunda büyük makamlara geleceğine veya devlet katında iş yapacağına da yorulur.

Rüyada Ölüm Haberi Görmek

Kişinin hedeflerine ilerlediği yolda bir takım sıkıntılar ve engeller ile karşılaşacağına yorumlanır ve aynı zamanda tanıdık bir kimsenin ölüm haberini almak, uğursuzluk anlamına gelir. Kişinin geçekleşmesini istediği hiçbir istediğinin olmayacağını ve koyduğu hedefleri yeniden şekillendirmesi gerektiğini işaret eder. Genellikle bir sona delalet eden rüya, mevcut işin ya da düzenin bozulacağına ve sona ereceğine yorumlanır.  Rüyada ölüm haberi almak da aynı şekilde hedeflerle ilgili sapmalar olacağını ve üzücü olayların yaşanacağını ifade eder.

Rüyada Ölmüş Bir Tanıdığı Görmek

Rüya sahibinin yakın zamanda ölen bir tanıdığını rüyasında görmesi genellikle psikolojik açıdan tabir edilir. Kişinin vefattan kaynaklanan kederinin ve derin acısının rüyada şekil bulmuş hali olarak yorumlanırken, bilinçaltının rüyada dışa vurmuş halidir denilebilir. Ölen kişinin yokluğundan kaynaklanan özlem ve üzüntü, kişinin duruma alışamaması rüyanın açıklamasıdır. Özellikle yakın aile çevresinden birini kaybeden kişilerde bu tip rüyalar sıklıkla görülür. Annesini veya babasını kaybeden, eşini, çocuğunu toprağa veren kişiler sık sık bu tip rüyalar görürler.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Birinin Ölmesi ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019