Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Düğün Konvoyu Görmek

Rüyada Düğün Konvoyu Görmek

Rüyada düğün konvoyu görmek, herkesi mutlu edecek, aile üyelerini yakınlaştıracak güzel haberler almak manasındadır ve rüya sahibi bekarsa kendi düğününün müjdesini verir. Yakın zamanda gerçekleşecek bir kutlama veya davete katılarak hoş zamanlar geçirmenin, sevilen kişiyle çıkılacak kısa bir tatilin ifadesi olan rüya, kemale ermeye, isteklere kavuşmaya ve gönül bağlılığı olan bir kimseye yorumlanır. Eğlenceli bir düğün konvoyu gören kişiler mutlu haberler alırlar. Düğün konvoyuna katılan kişi terfi alır yahut yaptığı bir işten ötürü güzel sözler duyarak takdir edilir. Olmayacağı düşünülen bir işten gelen iyi haberle günün şenleneceğini, kişinin nafakasında artış olacağını, kısmetli bir hayat süreceğini ifade eder. Aşktan yana yüzü gülecek olan rüya sahibinin bir ömür sevdiği insanla beraber olacağını ve kuracağı yuvada mutluluğu yakalayacağını da delalet eder.

Rüyada Düğün Konvoyuna Katılmak

Yeni bir göreve getirilmek, yönetici konumuna layık görülmek, yapılan işlerde ismini herkese duyurmak ve övgü almak demektir. Rüya sahibinin şahsi becerilerinin kendisine iyi bir gelecek sağlayacağını, azimli şekilde yoluna devam etmesi halinde herhangi bir sorun yaşamadan hayatını kolaylık içinde geçireceğini de tabir eder.

Rüyada Düğün Konvoyuyla Kaza Yapmak

Güzel giden bir işin olmadık sebeplerle bozulacağına, kişinin başına gelecek bir felakete, yakın akrabalardan gelen vefat haberine alamettir. Hayra yorulmayan rüya, beklenmedik kazalara karşı dikkatli olunması gerektiğine, özellikle iş hayatında herkese karşı mesafeli olmanın doğru olacağına dikkat çeker. Ayrılıkların da işareti olan rüya, ilişkilerde çıkan tartışmaların son noktayı koyacağına ve boşanma konularının açılacağına tabir edilir.

Rüyada Düğün Konvoyu Görmenin Psikolojik Yorumu

Mutlu olmaya neden olan bazı gelişmelerin kişide heyecana yol açtığını ve hislerini paylaşma ihtiyacı içinde olduğunu, karamsarlıktan kurtulduğunu, daha mutlu, daha hevesli biri hale girdiğini ifade eder. Neşeli ve dışa dönük, herkesle iyi anlaşan bir kişiliğin de göstergesidir.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Düğün Konvoyu Görmek ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019