Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Aç Olmak

Rüyada Aç Olmak

Rüyada aç olmak, neşeye, feraha, iyi haberlere olan ihtiyacı, kişinin çok zamandır rahat bir nefes alamadığı için sıkıntıda olduğunu ifade eder. Aç olup yemek yediğini gören kişi ettiği tövbelere riayet eder ve inancını kuvvetlendirir. Kanaatkar olmanın, yaşanılan her sıkıntıya ve cefaya şükrederek, isyan etmeden katlanmaya, zor günleri geride bırakmaya da yorumlanır. Tatlı bir yiyecekle karnını doyurmak alınacak güzel haberlerin ifadesi olduğu gibi, evlat sahibi olmanın müjdesidir. İyilik yapmak ve iyilik bulmak demek olduğu gibi, güzel yemekler yiyerek karın doyurmak aile hayatında her şeyin yolunda gideceğini, her türlü kavganın sona ereceğini, inançla hareket eden rüya sahibinin inancının da kuvvetlendiğini tabir eder. Aç olduğunu ve kuru ekmek yediği görmek dar gelire rağmen itikadın sağlam kalacağını, asla harama bulaşmadan, helal lokma yiyip şükretmeyi seçen kişinin örnek davranışlar sergileyeceğini, aç olup et yemeği yediğini görmek ise fakirlikten tamamen kurtulup, daha zengin bir hayat sürdürüleceğini işaret eder.

Rüyada Acıkmak

Acıkmak, pek çok şekilde yorumlanabilir. Zengin kimseler için ruhen bir türlü doyuma ulaşamadıklarını, maddi olanakları iyi olmasına rağmen maneviyatlarında sürekli bir eksiklik duyacaklarına alamettir. Acıktığını ve yiyecek herhangi bir şey bulamadığını gören kişiler aşırı hırslarına yenik düşerler ve iş alanında başarılı olmak isterken ailelerini, sevdiklerini ihmal ederler.

Rüyada Aç İnsan Görmek

Aç insan görmek, rüya sahibinin adalet dağıtacak bir mevkiye geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorumlanır. İlmi açıdan kuvvetli olmaya, azla yaşamaya, nefsine hakim olmaya da tabir edilir. Aç insan, rüya sahibinin kadim dostlara sahip olacağını, kendisine manevi destek verecek insanlarla beraber yaşayacağını işaret eder.

Rüyada Aç Olmanın Psikolojik Yorumu

Aç olmak, daha iyi bir hayata öykünmenin, kendi hayatından memnun olmamanın ve daha yükseklere, zirvelere göz dikmenin, aşırı hırslı olmanın işaretidir. Pek çok alanda faaliyet göstermenin de tabiridir.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Aç Olmak ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019