Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Giymek

Rüyada Giymek

Rüyada giymek, ihtiyaçların artmasına, kişinin yardım almak için yakınlarına başvurmasına alamettir. Planlanan durumlarda bazı aksiliklerin meyana geleceğine işaret eden rüya kişiyi fazla harcama yapmaması ve bu dönemi olabildiğince stabil atlatması için uyarır. Giyilen kıyafetin rengine ve türüne göre yorumlanması çok daha sağlıklı olacaktır. Genel anlamıyla giymek kişiye dert veya yük olacak bazı olumsuz gelişmelerin yaşanacağına dair bilgi verdiği gibi, acele alınan kararların hayır getirmeyeceğini, aksine kişinin yaşamında bazı taşların yerine oturmasını engelleyeceğini ve geleceğindeki başarılarının önünü keseceğini işaret eder. Sabırla hareket etmenin, girişim yapma için daha uygun koşulları beklemenin doğru olacağını bildiren rüya aynı zamanda evlilik kararlarını da aceleye getirmemek konusunda kişiyi uyarır.

Rüyada Pantolon Giymek

Sıkıntı anlamındadır ve bir süre boyunca stres yaşanacağını işaret eder. Eski ve yırtık bir pantolon giydiğini gören kimselerin talihleri ve kısmetleri kapanır. Nazara uğramak, kem göze gelmek anlamına da gelen rüya, nişan bozmak, evlilik arifesinde aile sorunları yaşamak manasına da gelir. Yeni pantolon giymek iş değişikliğine, mavi pantolon giymek ise hayalci tavırlar yüzünden gerçek hayattan kopuş yaşanacağına yorumlanır. Yeşil pantolon giyen kişi kendisini dine verir ve Allah korkusuyla hareket eder.

Rüyada Elbise Giymek

Bir erkeğin elbise giymesi, ailesinden bir bayan hakkında duyacağı kötü dedikodular yüzünden rahatının kaçması anlamına gelir. Genç bir bayanın elbise giymesi ise güzelliği ile insanları büyüleyeceğine, yeni insanlarla tanışacağına alamettir. Beyaz elbise giymek murat, kırmızı elbise giymek kötü haber almak ve pembe elbise giymek de nişanlanmak şeklinde tabir edilir. Siyah elbise ise büyük bir üzüntünün habercisidir.

Rüyada Giymenin Psikolojik Yorumu

Kendisini değiştirmek isteyen kişilerin, gördükleri her şeye neredeyse saldırdıklarını, sürekli yeni insanlarla tanışarak çevre değiştirmek istediklerini, mevcut hayatlarındaki rutinin dışına çıkıp biraz daha maceralı bir hayat sürmek istemelerini ifade eder.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Giymek ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019