Rüya Tabirleri

Ana sayfa » » Rüyada Geçmek

Rüyada Geçmek

Rüyada geçmek, zorlu sınavları aşmak ve bugüne kadar verilen emeklerin neticesini almaya başlamak demektir. Nereden veya ne şekilde geçildiğini görmek rüyanın anlamını belirlediğinden dolayı önemlidir. Rüyada ateş içinden geçmek kötü günler atlatılacağına veya ölümden dönülecek kazalar ve hastalıklarla mücadele edileceğine alamettir. Bir çemberin içinden geçtiğini gören kimselerin ailelerinin içinde karışıklıklar meydana gelir ve eski hesaplar yeniden açılır. Laf, söz nedeniyle tüm ilişkilerin zarar göreceğine yorumlanır. Denizden yürüyerek geçmek mucizevi bir durumla karşılaşmak, bebeği olmayanların hamile kalması olarak tabir edilirken, nehirden karşıya yüzerek geçtiğini görmek, büyük bir başarının habercisidir. Yoldan karşıya geçmek ise rüya sahibinin kalbinin doğruluğuna, niyetinin saflığına ve çevresince çok sevilen biri olduğuna alamet eder.

Rüyada Karşıdan Karşıya Geçmek

İşleri yoluna sokacak olan rüya sahibinin kendisine destek olacak yeni arkadaşlıklar edineceğine alamettir. Ailevi meselelerde problem haline gelen konuları halletmek, dağılan aile üyelerini yeniden bir araya getirmek manasına gelir.

Rüyada Köprüden Geçmek

Kudretli biri olmaya ve kişinin geçmişte verdiği tüm sözleri tutarak çevresinde kendisine itaat eden ve her daim saygı gösteren insanların bulunacağına, önemli bir lider haline geleceğine alamet eder. Kişinin yaşamında çok büyük, radikal değişikliklerin yaşanacağına tabir edilen rüya, zorluklardan sıyrılan kişinin karşısına çıkan her engeli kolaylıkla aşacağını, düşmanlarıyla işbirliği yaparak onları etkisiz hale getireceğini ifade eder.

Rüyada Mezarlıktan Geçmek

Yaşanacak büyük bir sıkıntının, acının kişide yaratacağı olumsuz ruh haline ve bir anda düşüşe geçmeye alamettir. Zenginlikten fakirliğe, sağlıktan hastalığa geçileceğini ve güvenilen her şeyin yok olacağını ifade eder. Kişinin başına gelen felaketlerden sonra elinde hiçbir şey kalmayacağına ancak bundan sonraki hayatında hiçbir güçlüğün onu esir edemeyeceğine ve zayıflatamayacağına yorumlanır.

Rüyada Geçmenin Psikolojik Yorumu

Sınıf atlama kaygısı anlamına gelir ve kişinin kendisinden üstün gördüğü ve rol model aldığı bazı insanlar gibi yaşama çabasına denk gelir. Özellikle ailevi yaşamından veya kökenlerinden utanma duygusu yüzünden, sırlarla dolu bir hayatı sürdürmek, iki hayata sahip olmak şeklinde yorumlanır.


Bu sayfayı sevdiklerinle paylaşarak bize destek olmak ister misin?

TwetlePaylaşPinterestRedditTumblrLinkedin

Rüyada Geçmek ile ilgili yorum yap




Copyright © Rüya Tabirleri - 2019